Business Agility World Tour

AGIL BUSINESS - OPLEV TANKERNE BAG DET

3. januar 2017


MØD JOHN ZACHMAN, ROGER BURLTON OG RON ROSS


D. 13 marts 2018 kl. 08:30 - 14:00 på Nationalmuseet


Forfatterne til ’The Business Agility Manifesto’, kommer til København for at introducere deres seneste tanker om Business Agility


Kom med til en halvdags session, med 3 anerkendte eksperter, der har rådgivet nogle af verdens største organisationer. Lær af deres erfaringer, som er udviklet igennem årtier, og få mulighed for at stille dem spørgsmål. Under sessionen vil du have mulighed for at foretage en vurdering af din egen organisations Business Agility. Du vil også opnå forståelse for hvad der skal til for at din virksomhed bevæger sig imod sand Business Agility.


Du har derudover mulighed for at arrangere en session, hvor du og dit team får chancen for at få rådgivning, der er specifik for din virksomhed af en af Business Agility Manifesto medlemmerne.


Dagen begynder med en netværks morgenmad, dernæst vil forfatterne fortælle om deres perspektiver, hvorefter der vil blive åbnet op for spørgsmål til eksperterne. Vi afslutter sessionen med en netværksfrokost.Siddepladser er begrænset, så book din billet tidligt for at garantere din plads.Snup en brochure her!

Samarbejdspartnere...

KONTAKT DETALJER


PROCIO ApS

Mølledalen 16

Jonstrup

DK-3500 Værløse

CVR 29626936

+4531240451

FØLG OGSÅ...


Der opdateres løbende på  linkedIn. Så følg hellere med...

Copyright @ All Rights Reserved